Wie ben ik?

Mijn naam is Renate Freriks – van Vliet. Ik ben getrouwd met Mike, samen hebben wij 2 zoons en wonen in het mooie Ooy bij Zevenaar.

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Een baan waarin je met mensen werkt, wat ik erg fijn vind om te doen.

Toch miste ik hier iets in. Creativiteit, diepgang, écht contact maken met mensen. Door een reeks van (toevallige?) ontmoetingen begon het idee te groeien om iets met kleding te gaan doen, want daar was ik als jong meisje al in geïnteresseerd.

Na het volgen van diverse opleidingen ben ik in 2018 gestart als deStijlAssistente. De naam is een verbastering van mijn andere beroep, namelijk doktersassistente. Maar ook een verwijzing naar dat ik jou wil assisteren. Ik ben geen stylist die bepaalt wat jij moet dragen, ik wil jou juist leren hoe je zelf je beste kleding kan kiezen, dat waar jij het meest in tot je recht komt.

Welke kleuren staan jou het mooist? Hoe kan je de sterke punten in je figuur accentueren, en de minder-blije-zones juist verhullen? Samen ontdekken wat nou echt jouw kledingstijl is, waardoor je in de toekomst gerichter kan winkelen en met minder miskopen thuis komt.

Ik wil jou dit leren, zodat je het daarna zelf kan. Dat je zelf de juiste keuzes kan maken in de winkel. Zodat je minder miskopen doet en écht blij wordt van de kleding die je koopt en draagt!