Kledingkast sessie

We starten de sessie met een intakegesprek. Voorafgaand hieraan heb ik je een intakeformulier toegestuurd om alvast in te vullen.Daarna ga ik een (quickscan) kleurenanalyse bij je doen, om te bepalen welk kleurtype jij bent.
Vervolgens doen we een quickscan figuuranalyse om te kijken welk figuurtype jij bent.

Als laatste gaan we dan je kledingkast bekijken. Dan kunnen we kijken welke nieuwe combinaties wij kunnen maken met de kleding die je hebt. Wellicht heb je ook items die je zelden of nooit draagt, omdat je niet goed weet waar je het bij aan moet trekken. Of twijfel je bij een kledingstuk of het nou wel echt bij je past…. Afhankelijk van de vragen die jij hebt, gaan we aan de slag. Dit houdt in dat je veel combinaties gaat aantrekken (dus veel omkleden) en dat ik hier foto’s van maak. Het zal niet zo zijn dat we alle kleding uit de kast kunnen bespreken, daar is de tijd te beperkt voor. Het gaat er om dat je leert hoe verschillende stukken onderling kunt combineren, of waarom een kledingstuk nou wel of niet geschikt is voor jouw figuur of stijl.

Die foto’s gebruik ik uiteindelijk om een stijl verslag te maken die je dan per mail toegestuurd krijgt.

Het gaat erom dat iemand zich goed voelt in haar kleding. Daar krijgen ze zelfvertrouwen en kracht van. Dat is veel belangrijker dan het volledig volgens de regels klopt. Het gevoel en uitstraling zijn veel belangrijker. Vooral voor vrouwen die ik graag wil helpen met een lage zelfbeeld.

De kleuren, stijl en pasvorm van kleding moeten geen trucje zijn, het moet beklijven dat je je er goed in voelt. 

Dat is vooral het gevoel en mijn “missie” om over te brengen. 

  • Korte figuuranalyse + nieuwe combinaties maken met jouw kleding, 2,5 uur: 90 euro (+ kort stijlverslag per mail)
  • Quickscan kleurenanalyse (met kleurenkragen) + korte figuuranalyse + nieuwe combinaties maken met jouw kleding, 3,5 uur: 150 euro (incl. kleurenpasje) (+kort stijlverslag per mail)
  • Uitgebreide kleurenanalyse + korte figuuranalyse + nieuwe combinaties maken met jouw kleding, 4 uur: 250 euro (incl. kleurenwaaier en uitgebreid stijlverslag als naslagwerk, via de mail)