Presentatie Communiceren met Kleding

Bewustwording van de boodschap van kleding; in kleur, materiaal en stijl

Het eerste wat mensen zien is nou eenmaal de buitenkant. Maar op basis van de buitenkant kun je niet altijd kunnen zien hoe aardig, slim of getalenteerd iemand is. Toch worden we, of we nu willen of niet, binnen 30 seconden door onze omgeving beoordeeld op de buitenkant. De eerste indruk die je maakt, wordt voor 90 procent bepaald door je kleding, voorkomen, stem en lichaamstaal. Daaruit blijkt wel hoe belangrijk de uiterlijke presentatie kan zijn. Het aantrekken van klanten, het vertrouwen winnen van cli├źnten, duidelijk leiding uitstralen….dit zijn enkele voorbeelden waar kleding (kleur, materiaal en stijl van kleding) voor ingezet kan worden.

Stap 1 hierin is de bewustwording hiervan. Dit leer ik u, of uw personeel, tijdens deze presentatie. Wat is jouw uitstraling als je een licht roze vest draagt, of juist een zwart leren jasje… Lang niet iedereen is zich er bewust van wat de invloed hiervan kan zijn op de omgeving.

Duur presentatie: gemiddeld 1 uur. Desgewenst op maat uit te breiden met interactieve opdrachten en/of een individuele kleurenanalyse.

Locatie: eigen locatie in het bedrijf.

Kosten: op aanvraag.