Nieuws

Wat is een kleurenanalyse?

Bij een kleurenanalyse kijken we naar welke kleuren jou het mooiste staan. Sommige kleuren flatteren niet of nauwelijks, andere zijn mooi, weer andere mooier maar er zijn ook kleuren het mooist voor jou! Je herkent het misschien wel, dat mensen bij de ene trui zeggen dat je er goed uitziet, en bij een andere trui vragen of je ziek bent. Dat kan heel goed liggen aan de kleur van de trui.

Het dragen van deze kleuren kan heel veel voor je doen, wat je niet altijd zal verwachten. Lijntjes, rimpels en oneffenheden kunnen vervagen, je huid en ogen kunnen gaan stralen, de vorm van je gezicht kan veranderen, je huid kan er van opfrissen….het dragen van de juiste kleuren kan je echt jonger doen lijken. Een facelift met kleur dus! In tegenstelling tot de minder goede kleuren, die kunnen maken dat je er vermoeid uitziet, je meer tekening en oneffenheden in je huid krijgt, jouw gezicht langer, spitser, of bijvoorbeeld vierkanter wordt.

Ik werk volgens het 4-seizoenen principe: lente-zomer-herfst-winter. Een systeem dat tot de verbeelding kan spreken voor veel mensen, en waarmee je in de winkel ook nog uit de voeten kan.

Ben je benieuwd wat kleur voor jou kan doen? Je kan kiezen voor een uitgebreide analyse van 1 uur (1-op-1), of liever in groepsverband (3 tot max. 5 personen), tijdens een workshop, een korte analyse (15 min.) met daarna het maken van een moodboard in jouw kleuren.